The Felicity

Gelegen in het verlengde van de Gravin van Vlaanderenstraat en nabij het Joseph Benoit Willemsplein, ligt The Felicity in de directe omgeving van de belangrijke verkeersaders en van alle faciliteiten, maar in een rustige straat, weg van de stedelijke drukte.

The Felicity is gebouwd op een voormalige industriële site, op de hoek van de Lokvogelstraat en de Meyers Hennaustraat. The Felicity bestaat uit een groot gebouw van 5 verdiepingen en een mooie gemeenschappelijke binnenplaats en een binnentuin die leidt naar ééngezinswoningen.

De gebouwen bestaan uit eenheden van verschillende grootte om te voldoen aan de behoeften van elk. De meeste studio's en appartementen hebben terrassen. Elf ééngezinswoningen met eigen tuin zijn eveneens te huur. Parkeerplaatsen zijn ook beschikbaar - een duurzame oplossing voor het gebrek aan parkeren op straat.

In het midden van de gebouwen, brengen een mooie gemeenschappelijke binnenplaats en een tuin groen en frisheid, bedoeld als een plek van ontspanning voor jong en oud.

Omdat het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes gesloten zijn voor het publiek, kunnen enkel huurders van The Felicity genieten van deze zeldzame groene omgeving in het midden van de stad!
Voorzieningen
Accessible to disabled persons
Badge access control
Bicycle parking
CCTV protection
Cellars/Storage facility
Cleaning 1x/week
Garden
Indoor parking
Intelligent parcel boxes
Lift
Terraces

Het gebouw is gelegen in Laken in de buurt van de Emile Bockstaellaan, die u directe toegang geeft tot de R0-ring en andere belangrijke verkeersaders naar het centrum.

The Felicity ligt dicht bij het openbaar vervoer (trams en bus op 5 minuten lopen) en 10 minuten van het metrostation Pannenhuis, dat u in minder dan 20 minuten naar het stadscentrum brengt. Veel winkels en supermarkten liggen in de buurt, evenals het stadhuis.

In de buurt
School
400 m
Bibliotheek
300 m
Supermarkt
400 m
Metrostation
400 m
Zwembad
500 m
Park
700 m
Treinstation
3,1k m

Te huur in dit gebouw

45Fd9594 Bb0d 4E55 927E 184Efe8d0982 1
€1.750 - 3 slpk.

The Felicity, Rue Meyers-Hennau 9/42, Laeken