Bouwen aan de toekomst

De vraag naar kwalitatieve huurwoningen blijft stelselmatig hoger dan het aanbod. We werken dan ook hard aan heel wat nieuwbouw- en renovatieprojecten.


Turnhout

Niefhout

In de onmiddellijke nabijheid van het station van Turnhout bouwen we nieuwe appartementen met gemeenschappelijke ruimten in het hart van een nieuwe wijk. Met zijn stadsverwarmingssysteem staat duurzaamheid in dit project centraal.

  7.847 m² (bovengronds)
  92 units
  Publieke parkeerplaatsen
  Q2/2023

 

 

Antwerpen

Samberstraat

Het project is gelegen in de bloeiende wijk "Dam". Eigentijds en duurzaam, bestaat het uit de bouw van 37 nieuwe appartementen en 1 kantoorruimte gegroepeerd rond een binnentuin. Een aantal appartementen beschikken over een eigen buitenruimte.

  3.167 m² (bovengronds)
  37 units
  35 parkeerplaatsen
  Q3/2023

 

 

Hasselt

Quartier Bleu

Het project is gelegen in de Quartier Bleu van Hasselt en omvat 37 wooneenheden verdeeld over 5 verdiepen. De meeste appartementen hebben uitzicht op het water en alle bewoners hebben toegang tot de private daktuin. Diversiteit, duurzaamheid en leefbaarheid staan centraal in het ontwerp van het project.

  4.308 m² (bovengronds)
  37 units
  1.842 Publieke parkeerplaatsen
  Q4/2023

 

 

Brussel

Jourdan 95

In Sint-Gillis te Brussel werken we aan een grondige renovatie van het gebouw "Jourdan". We voorzien 46 huurappartementen, die allen gebruik kunnen maken van een wassalon, co-working space en verschillende andere gedeelde ruimtes. De ondergrondse garage zal plaats bieden aan 65 voertuigen en 159 fietsen.

  5.636 m² (bovengronds)
  46 units
  65 parkeerplaatsen
  Q4/2024

 

 

Anderlecht

City Dox

Dit grote nieuwe woonproject, dat profiteert van de rust en het groen van het aangrenzende kanaal, zal naast woningen ook plaats bieden aan productieve activiteiten en zo de economische activiteit in dit voormalige industriële centrum van Brussel ondersteunen.

  20.550 m² (bovengronds)
  163 units
  132 parkeerplaatsen
  Q4/2024

 

 

Anderlecht

Key West

Aan de rand van het Biestebroekbekken, op een steenworp van Gare du Midi, is dit gebouw een nieuwe toegangspoort naar het stadscentrum. Door de integratie van geothermische verwarming, een tuin en gemeenschappelijke parkings zal dit project voldoen aan de hoogste milieu- en comfortnormen.

  10.658 m² (bovengronds)
  101 units
  Publieke parkeerplaatsen
  Q3/2025

 

 

Jette

Léon Théodore

Dit project is gelegen in het hartje van Jette, vlakbij de Place du Miroir. Het gebouw is momenteel voor meerdere jaren verhuurd. Na afloop van het huurcontract zullen we het bestaande gebouw ombouwen tot een residentieel project met een commerciële benedenverdieping.

  4.977 m² (bovengronds)
  29 units
  29 parkeerplaatsen
  Q1/2028

 

 

Antwerpen

Ankerrui

Op een steenworp van het Eilandje zal dit voormalige pakhuis, momenteel verhuurd als kantoorruimte, aan het einde van het huidige huurcontract worden herontwikkeld tot woonproject.

  4.475 m² (bovengronds)
  23 units
  32 parkeerplaatsen
  Q1/2029